Onze diensten

In 2004 is Zwirs Regeltechniek & Advisering B.V. opgericht met als visie om zoveel mogelijk gebouwen energiezuinig te maken en bij te dragen aan ons klimaat. Dit doen wij bij al onze projecten. Dat zijn regelinstallaties van nieuwe gebouwen, bij het renoveren van bestaande gebouwen en tijdens het onderhoud van gemaakte of bestaande gebouwen.  Ook voorzien wij klanten van onafhankelijk advies, wanneer zij bijvoorbeeld behoefte hebben aan een second opinion. 

Uitvoering van projecten

Bij elk nieuw project gaan wij stapsgewijs te werk. Eerst bekijken we wat de huidige situatie is. Dat kan bij een nieuw gebouw zijn, maar ook bij een bestaand gebouw. Samen met de opdrachtgever bekijken we wat de beste strategie is om het gebouw zo energiezuinig mogelijk te maken. Daarna gaan we aan de slag. Tijdens het proces wordt nauwlettend samengewerkt en overlegd met de opdrachtgever om tot een zo optimaal mogelijk geheel te komen. Na afloop zal de klant een gebruiksvriendelijk beheersysteem in handen hebben, waarmee de installatie eenvoudig te bedienen is.

Onderhoud van projecten

Het onderhoud van gebouwen doen we zowel bij regelinstallaties die we zelf hebben gemaakt als bij regelinstallaties die door derden zijn gemaakt. Voor we het onderhoud starten overleggen we altijd eerst met de klant of er nog specifieke wensen zijn. Dit kunnen kleine verbeteringen zijn in het beheersysteem zoals een andere ruimtetemperatuur instellen of het energieverbruik op een andere manier aflezen.